Přeskočit na obsah

Umělá tráva

TEXTURIZED

S jednotlivými kudrnatými vlákny, tento typ trávníku zajišťuje rychlejší tempa hry a zlepšenou stabilitu náplně pro konzistentní odraz. Nejenže exceluje ve výkonu, ale také se pyšní vylepšenou estetikou, s méně nápadným materiálem náplně a živými barvami hřiště. Vyžadující méně písku, vyniká svou výhodou nízké údržby. Doporučuje se pro vnitřní hřiště, Textured Monofilament Artificial Turf dodává rychlost a spolehlivý odraz pro nejlepší herní zážitek.

MONOFILAMENT

Monofilamentní umělý trávník: charakterizovaný jednotlivými polyethylenovými monofilamenty, tato povrch zajišťuje odolnost, pružnost a vysokou obnovitelnost. Ideální pro pomalejší hry, pevnější vlákna přispívají ke kontrolované rychlosti míče. I když vyžaduje trochu více údržby, výhody odolnosti a odolnosti ho činí silně doporučeným pro venkovní hřiště.

FIBRILATED

Specializovaný povrch, kde jsou vlákna pečlivě uspořádána tak, aby vytvářela síťovou strukturu. Tato jedinečná složka vláken usnadňuje rychlejší tempo hry a účinně stabilizuje náplň, zajistí konzistentní odraz po celém povrchu. Přestože má tyto výhody, je důležité poznamenat, že fibrilovaný trávník obvykle má nižší odolnost kvůli jemnějším vláknům, což ho činí náchylnějším k opotřebení. Pravidelná údržba je klíčová k prevenci zhutnění a zajištění dlouhé životnosti trávníku. Doporučuje se pro vnitřní použití.